Uiltjes

hallo allemaal,

Voor de paasvakantie ging het er actief aan toe in de klas. We leerden over een ei, maar vooral wat voor diertje er uit dat ei kwam. Bij het binnenkomen van de klas zaten er allemaal eieren in een kom, juf vertelde dat we eens goed moesten kijken. Er waren barstjes in het ei aan het komen !!

Dan kwam natuurlijk snel de vraag: wat zou er uit die eieren komen ?? En ja hoor een paar dagen later kwamen we de klas binnen en hoorden “piep piep piep”. Daar waren ze dan, drie schatjes van kuikens. We mochten ze strelen en pakken, maar we moesten natuurlijk wel voorzichtig zijn.

We deden ook een heleboel activiteiten in het thema. We maakten kuikens en kippen voor een paasmandje, mochten een knippen en plakken, schilderen, mochten spelen met maïs… en nog veel meer.

O ja en niet te vergeten: vrijdag kwamen we binnen in de klas en onze paasmandjes waren verdwenen ….. die paashazen van tegenwoordig. Waren ze onze mandjes zomaar kwamen halen ?? Na de middag gingen we samen met de juf naar buiten …. o jee wat zagen we toen op de speeltuin. Onze mandjes lagen overal verstopt MET CHOCOLADE erin. WauW danku paashaas en tot volgend jaar.

Dan is het nu tijd voor een welverdiende vakantie

dikke kus.

Geef een reactie

Your email address will not be published.

Post comment